סיכום חצי יומי

את הבוקר הראשון פתחנו בבית קפה מקומי, שנבחר באקראי משרשרת בתי קפה מקסימים בשכונת samcheong.
בחרתי בתה ג'ינסנג (שורש מקומי שארחיב עליו בקרוב), עם חלב סויה ודבש. היה מעולה, והפתיע כשהגיע בגירסה קרה עם קש רחב



בהמשך חלקנו וופל אגוזים סתמי אך פוטוגני


Tteokbokki - עוגות אורז קטנות ומתוקות, שוחות ברוב אדום חריף וחם. פשוט נהדר!


ארטיק תירס שזכה לכינוי סוש-סוש (והיה בעצם ארטיק פופקור עם חתיכות תירס בפנים)


וגולת הכותרת, ארוחה מושלמת במסעדה מקומית. אין תפריטים באנגלית כך שאפילו את שמות המנות אני לא זוכר. מה שכן, הארוחה עלתה לארבעתנו 17500 וון, שזה 56 שקלים בעברית, וחינם בישראלית. 
חוויה אדירה שלא תשכח לפחות עד מחר בצהרים. 











4 תגובות:

  1. קוראים מתמידים וחדי עין ישימו לב כי הזמנת את אותה המנה מהמטוס, לא כן?

    השבמחק
  2. כל הכבוד :)
    חדי המחשבה יכולים לנחש איזו גירסה היתה טעימה יותר

    השבמחק
  3. כן, גם שמתי לב. נראה מעניין הבימבה הזה (את השם האמיתי אין מצב שאני אזכור)...

    השבמחק
  4. קוריאה נראית ונקראית מקסים, רק שאני בחיים לא אוכל לטייל במקום שבו כל האוכל חריף:(

    השבמחק