נסיעת מבחן לסוג'ו והרוטב החריף


באחד הערבים כשהיינו כבר עייפים ורצינו לחזור למלון, התקנו ארוחת ערב מאולתרת. קנינו את הרוטב החריף שמככב בביבימבאפ ושאר המנות הפיקנטיות, ודגמנו אותו עם כמה סוגים של קרקרים וצנימים מקומיים. 
לצידו שתינו סוג'ו בציר 7/11 שהיה פחות מוצלח ממה שאיחלתי לו להיות, אבל החליק יופי את החריפות בגרון. 




2 תגובות:

  1. את הביבימבאפ אכלתי רק בטיסה לטוקיו במטוס של קוריאן, אבל אין ספק שהרוטב היה טעים ומיוחד. לא זכרתי שהוא היה חריף מדי. למרת שקוספא ענקית שלו קצת מפחידה.

    השבמחק
  2. אה, קנינו 2.5 קילו של זה והבאנו לארץ. מה שאת רואה בתמונה זה רק 250 גרם, לא מאיים.

    השבמחק